2024.04.19. - Emma

Szikszai Rémusz Damu utódja

Szikszai Rémusz Damu utódja
Szikszai Rémusz lett a Jóban Rosszban címû sorozatból kirúgott Damu Roland utódja. A színész a elárulta, hogy mielõtt közelebbi kapcsolatba került a sorozattal, csak felületesen nézte - fõként színházi elfoglaltságai miatt.

Nem idegen tõle a rosszfiú szerep, ugyanis színháza alkalmat adott neki arra, hogy mindenféle karakter bõrébe bújjon. Felmerül a kérdés, vajon nem tart attól, hogy ha nem is tudatosan, mégis átvesz egy-egy rossz tulajdonságot a sorozat Várnagy Elõdjétõl?
"Ez egy szerep. Ugyanolyan szerep, mint minden más, amit eddig csináltam, illetve csinálok. Ilyen szempontból nem gondoltam végig a dolgot, mert nem éreztem a szükségességét. Voltam többek között Tartuffe is. Nincsenek ilyen jellegû félelmeim, ugyanis nem gondolom, hogy ez így mûködik. Szerintem ez egy tévhit. Amikor az ember Lear királyt játszik, akkor utána nem szokta a gyerekeit elkergetni otthonról, amikor kimegy a színházból. Ha egy gyilkost játszik, akkor nem szokott másnap megölni senkit. Ez egy munka, ez egy szakma. A Jóban Rosszban pedig egy új kihívás, mert ilyenfajta sorozatban még nem vettem részt. Kíváncsian várom" - mondta Szikszai Rémusz, aki nemcsak színházban játszik, hanem mûsort vezet a Duna Televízióban, így nem lesz könnyû a forgatásokat beillesztenie a mindennapjaiba. Ennek ellenére a színész egy csöppet sem tart attól, hogy nem fogják tudni összehangolni egyéb munkáival.