2024.04.25. - Márk

Janicsák Veronika csalódott Keresztes mûvésznõben

Janicsák Veronika csalódott Keresztes mûvésznõben
Az X-Faktor mentora úgy érzi, csakis egyetlen dologban hibázott: rosszul kommunikálta döntését, de semmit sem bánt meg. Veca azonban kifakadt.

Csalódtam Ildikóban – ezt mondta a tehetségkutató énekesnõje az RTL Klub Reggelijében, amikor arról kérdezték, mit érez azóta, hogy szombaton neki kellett távoznia az X-Faktorból. Veca nem azért haragszik, mert a mentor nem az õ nevét mondta a párbaj után, hanem azért, mert szerinte nem fogadható el Ildikó indoka, mely szerint azért döntött a lány ellen, hogy nyugodtan aludhasson éjszaka, és ezzel ráruházza a felelõsséget a nézõkre.
Sokkal szívesebben vette volna, ha kerek-perec megmondja neki, nem õ a kedvence – árulta el a tehetséges énekes. Keresztes Ildikót rengetegen támadták szombat óta, sokan ugyanis csalásról, taktikázásról beszélnek. A mentor azonban visszautasítja a vádakat, de belátja: egy ponton tévedett. Rosszul kommunikált – írja a Napi Ász.

Ildikó a lapnak elmondta, jobb énekesnek tartja Vecát, Csaba viszont szerinte jobb elõadó. Nagyon megviselte a rajongók vádaskodása, és határozottan cáfolta, hogy döntésének hátterében bármiféle taktikázás állt volna.

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám