2024.04.25. - Márk

Egy õszinte Reviczky Gábor vallomás

Egy õszinte Reviczky Gábor vallomás
A színész 17 kilót fogyott, lemondott az összes hobbijáról, alig találkozik a gyermekeivel és egyre jobban kimerül a színházi elõadások alatt.

Reviczky Gábor õszintén mesélt az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól, amelyek igencsak igénybe vették a fizikumát és a lelki állapotát is. "Minden évben megyek Norvégiába horgászni, de idén el kellett adnom a helyemet, sõt Magyarországon sem tudtam hódolni a szenvedélyemnek... mindent le kellett mondanom!"
"Az elmúlt évben engem iszonyatosan igénybevettek. Egymás után három szerepet játszottam el, végig próbáltam és ráadásul több filmet is forgattam..." - adta hírül Reviczky Gábor.

"A legutóbbi elõadásom a Hegedûs a háztetõn volt, amibõl egy elõadás nálam azért egy kicsit kiveri a biztosítékot, szóval teljesen kimerülök... fogytam 17 kilót! Sajnos az az igazság, hogy a családom már megszokta ezt az egészet. Egy kicsit el kellene gondolkodnom azon, hogy már a harmadik-negyedik gyerekem is úgy nõ föl, hogy reggel köszönünk egymásnak és gyakorlatilag ennyi a kapcsolat köztünk. Vissza kéne fognom magam!" - mondta el a 61 éves színész.

Reviczky Gábor jelenleg is épp azon gondolkodik, hogy elvállaljon-e egy szerepet az egyik színházban, ami talán még több idõt von el a családjától és ráadásul a fizikumát is nagyon megterhelné. "Nincs hozzá kedvem! Nem elég az, hogy a darab fõszereplõje én lennék, de még plusz három szerepet is el kellene játszanom a darabban egy olyan színházban, ahol oxigén ellátási problémák vannak. Nem jön be elegendõ levegõ a színpadra, mert egy légtérben vagyunk a nézõkkel és a nézõk elhasználják az oxigént. Rettenetesen küzdelmes dolog ilyen rossz körülmények között színésznek lenni..." - meséli Reviczky.