2024.03.19. - József, Bánk

Cicciolina hozzáment Michael Jackson ügyvédjéhez

Cicciolina hozzáment Michael Jackson ügyvédjéhez
A pornósztárból lett parlamenti képviselõ és a sztárügyvéd két évvel ezelõtt ismerkedett meg egymással, mikor Ciccolina 15 évig húzódó gyermek-elhelyezési ügyében a férfi segítségét kérte.

A 25 évvel fiatalabb Carlo végül megnyerte a maratoni pert, sõt néhány hete sikerült kiszabadítania kedvese kábítószer-birtoklás miatt letartóztatott fiát is a börtönbõl. A Kiskegyednek nyilatkozó Staller Ilona szerint a fiatal jogász bebizonyította, hogy fontosak a számára, ezért hamarosan újra formába hozza magát, és nyáron meglehet az esküvõ, ha addig a gyerektartási per is lezárul.
A pornósztár fiának apja Jeff Koons amerikai szobrász, a mûvészeti piacon jelenleg az egyik legmagasabban jegyzett mûvész. A férfit 400 millió forintnyi elmaradt gyermektartás megfizetésére kötelezték, aminek máig nem tett eleget.

Cicciolina a lapnak elárulta „nyugdíjas korára” már csak egy kis boldogságra vágyik, mert mindig is családról, unokákról álmodott, nem pedig arról, hogy egyedül küzdjön és magányosan élje le az életét.