2024.04.25. - Márk

Sztriptízbárban dolgozott VV Szandika

Sztriptízbárban dolgozott VV Szandika
Szandika vagány életmódja és zsivány barátai miatt kénytelen volt elköltözni édesapjától. A plasztikcica a munkahelyén, egy night-clubban lelt új családra, de az igaz szerelem eddig még elkerülte.

Bár nem Szandika a ValóVilág legsokoldalúbb játékosa, harsánysága és szókimondó stílusa miatt nemcsak a lakótársai, hanem a nézõk kedvence is lett. A villa szilikoncicája bakfis kora óta csodálta a nagyvilági életet. Hogy õ is kivehesse belõle a részét, a könnyû pénzszerzést választotta: az iskolapad után sztriptíztáncosnõnek állt, a budapesti mûintézmény honlapján jelenleg is megtalálhatók csábos fotói.
A plasztikai beavatkozások miatt szemlátomást egy másik lány költözött be a villába, ám a célja ugyanaz: a csillogás, a könnyû élet, amit el is érhet, ha jól szerepel a valóságshow-ban.

– Szandit kamaszkora óta vonzotta a póthaj, a mûköröm, a szilikon, vagyis a csillogás. Azonban nem olyan életkörülmények között élt, hogy ezeket a dolgokat csak úgy megengedhesse magának, ráadásul otthonról is el kellett költöznie.

Az éjszakai életet választotta: a sztriptíztáncolással viszonylag jó pénzt keresett, így elérhetõvé váltak számára a saját álmai. Egy fõvárosi klubban dolgozik, elõtte nem is voltmás munkahelye. Ott azonban nagyon jól érzi magát, szinte egy családot alkotnak a többi lánnyal, s biztonságban vannak, mivel vigyáznak rájuk. Ugyanígy van most a villában is, látszik, hogy felszabadult – árulta el Petra, a plasztikbomba legjobb barátnõje, aki szerint csak egyetlen dolog hiányzik Szandi életébõl: a szerelem.

– A külsõségeket tekintve elérte céljait, de ha a szívügyeket nézzük, még mindig nem találta meg az igazit. Szereti a kigyúrt, magas srácokat, jól érzi magát a társaságukban, de érzelmileg még csak egyetlen fiú érintette meg valamennyire. Mégpedig az a bizonyos börtönben raboskodó Kiki, akit már többször is említett. Véleményem szerint azonban nem kéne a szabadulására várnia, mert azt hiszem, semmi értelme a kapcsolatuknak – jegyezte meg Petra. Szandika azonban kitart szíve választottja mellett, amikor csak lehet, megragadja az alkalmat, hogy a ValóVilág luxusbörtönébõl biztosítsa szerelmérõl Kikit a Venyigében, ami nem más, mint a Fõvárosi Büntetés-végrehajtási Intézet kõbányai objektuma. /borsonline.hu/