2024.04.19. - Emma

Janicsák Veca és Takács Nikolas egy pár?

Janicsák Veca és Takács Nikolas egy pár?
Az X-Faktor énekesnõjének rohanás az élete: címlapfotózás, forgatás, próbák. Két felkérés között magánéletérõl is mesélt.

Janicsák Vecát nõvérével egy magazin címlapfotózására kísérte el az RTL Klub Fókusz címû mûsora, majd végigkövették a testvérek legõrültebb napját. Nem véletlen, hogy a két lány együtt szerepel. Gyermekkoruk óta elválaszthatatlanok. Regina az idõsebb, most õ az, aki a háttérbõl segíti húga karrierjét. Vecával nem könnyû lépést tartani, a fotózás után, már az RTL székházába siet, a három döntõs társával együtt a Fábry Show-ban lép majd fel.
A próba után irány a Hõsök tere, a gyönyörû énekesnõ itt egy másik stábbal forgat, egy rögtönzött idegenvezetésre kérték fel kedvenc fõvárosi terén.

A városnézés után ismét a munkáé a fõszerep. Már több mint 100 ezren csatlakoztak Veca fanklubjához az egyik közösségi oldalon, amit az énekesnõ egy meglepetés koncerttel szeretne megköszönni. A feladatokat ezúttal is Regina menedzseli.

Vecának nem csak magára, szeretteire is kevés ideje jut. És bár abban biztos, hogy fiatalon szeretne családot alapítani, a jövendõbeli személye még számára is kérdéses. Az X-Faktor nõi gyõztese kivételesen magánéletérõl is beszélt, Nikolashoz fûzõdõ kapcsolatáról azonban csupán annyit árult el: nagyon szereti a fiút. Hogy ez többet jelent-e barátságnál, és ha igen, akkor kapcsolatuk idõvel átalakul-e valami komolyabbá, majd az idõ dönti el.