2024.04.20. - Tivadar

Íme egy reggeli kép Katy Perry-rõl!

Íme egy reggeli kép Katy Perry-rõl!
Katy Perryt rögtön ébredés után fotózta le párja, Russell Brand. A hollywoodi sztárok közül egyre többen akadnak olyanok, akik bátran feltöltik az internetre otthon készített, privát fényképeiket rajongóik legnagyobb örömére, köztük Lady GaGa vagy éppen Demi Moore jár leginkább az élen.

Néhány napja azonban Katy Perry is beállt a sorba, de azt nem lehet tudni, hogy akarva vagy akaratlanul, a róla reggel lõtt elképesztõ fotót ugyanis férje, Russell Brand töltötte fel Twitterre, majd törölte is onnan nem sokkal késõbb.
A kép valóban döbbenetes, a 26 éves amerikai énekesnõ hétköznapi arca a tetemes mennyiségû smink és szépségápolási szer nélkül ugyanis szinte felismerhetetlen, elsõ pillantásra pedig még azt is nehéz elhinni, hogy tényleg õt látjuk.

Könnyedén elképzelhetõ tehát, hogy az idén négy Grammy-díjra jelölt ifjú popsztár egyáltalán nem örült annak, hogy jóképû kedvese megmutatta a világnak, milyen is Katy Perry valódi arca - Brandnek pedig ezért haladéktalanul el kellett távolítania a fotót a világhálóról.

Brand és Perry 2008 nyarán találkoztak elõször a Felhangolva címû vígjáték forgatásán, legközelebb pedig több mint egy évvel késõbb botlottak egymásba, megint az MTV Video Music Awards 2009-es gáláján, miután nem sokkal járni kezdtek.