2024.04.24. - György

Egy elhízott szamuráj

Egy elhízott szamuráj
Damu Roland után újabb magyar sztár hagyta el magát. Kozsó több, mint száz kilósra hízott.

Damu Roland és Michal Buble sorsára jutott az Ámokfutók énekese: Kozsó. A korábban magára rengeteget adó sztár az Ezek megõrültek!-ben szerepel, és társai állandó cikizésének van kitéve, hiszen nagyon meghízott az utóbbi idõben. Kozsó, a Borsnak vallotta be, hogy zavarja súlyfeleslege, szeretne tõle minél hamarabb megszabadulni! " Állandóan kritizál a menedzsmentem, a családom és a barátaim, sõt a forgatás alatt csapattársaim is.
Megérdemlem a piszkálódást, nagyon meghíztam, de hála nekik, komoly inspirációt kaptam, hogy lefogyjak. Most úgy érzem, mintha ketten éldegélnénk a testemben. Mindig is szerettem volna egy ikertestvért, de nem ilyen módon" – mondta el Kozsó,aki világhírû és sokat vitatott diétát követ.

"A szalonnát és a kolbászt addig ehetem, amíg nem leszek rosszul, ugyanis a zsíros dolgokat gyorsan meg tudjuk emészteni. Élvezem, hogy nem kell éheznem, és azt eszem, amit akarok, még az édességeket sem kell mellõznöm, ha számûzöm belõle a szénhidrátot – mondta elszántan Kozsó, aki látványos változást akar elérni áprilisig. Az Atkins-diétával és egy elektromos zsírbontó módszerrel tizenöt kilótól szeretne megszabadulni.

Az Atkins-diétát évek óta kritizálják szerte a világon, napjaink egyik legvitatottabb fogyókúrája. A diéta során a napi energiabevitel nagy részét proteinbõl biztosítjuk, a szénhidrátok fogyasztását a minimálisra csökkentjük. A négy szakaszból álló fogyókúra utolsó periódusában is igen csekély az elfogyasztható szénhidrát mennyisége. Az Atkins diéta veszélye, hogy a koleszterinben igen gazdag étrend következtében megemelkedhet a vérnyomás, illetve megnõhet a veszélye a szív- és érrendszeri betegségek kockáza.