2024.03.28. - Gedeon, Johanna

A szexpiac román szereplõi (+18)

A szexpiac román szereplõi (+18)
Az ipari szexhez elsõsorban jó hús kell. Valamiért csak az utóbbi években fedezte fel a pornóipar a hazai tenyészetet, és fõleg akkor, amikor már kivándorolt. A legbefutottabb román származású pornódívák, eredeti csomagolásban.

Egyre több hölgy próbál szerencsét a pornóiparban, talán azért is, mert köztudottan a gyengébbik nem hazai képviselõit - ahogy ezt a külföldi turisták elõszeretettel hangoztatják - szépséggel adagolta túl a természet. Nem titok az sem, hogy a megélhetés is döntõ érv lehet a retinakényeztetõ testméretekkel bíró nõknél.
Akikben nem volt meg a megfelelõ rugalmasság és lazaság, azok hamar eltûntek a süllyesztõben. Néhányuk ellenben kiemelkedett.

1. Sandra Romain - eredeti nevén Maria Popescu - 33 éves temesvári származású hölgyemény, aki fenekével nyûgözte le a világot. Pontosabban két, sõt három hímtag befogadására képes hátsójával. Az Egyesült Államokban él, házas, és õ "a kettõs anális behatolás királynõje".

Az utóbbi öt évben az egyik legjobban foglalkoztatott pornószínésznõ volt, több mint 300 filmben játszott. A kemény mûfaj mûvelõi közé tartozik, aki nem ijed meg sem a pofonoktól, sem attól, hogy másokon edzze a bicepszét.



2. Alexia Mell, a tüzességérõl híres román színésznõ Olaszországban futott be karriert, fõleg azt követõen, hogy az AS Roma csapatkapitányával, Francesco Tottival hozta hírbe magát. Hosszú évek kemény gürcölése után 25 évesen saját sztriptízklubot kézimunkált össze az olasz félszigeten.



3. Maria Mãdãlina Popa gyönyörû román származású amerikai hölgy, aki hat évvel ezelõtt ment az Államokba hírnevet szerezni édesanyjával együtt. A 24 éves pornócsillag rengeteg filmben játszik jelenleg is, a leghíresebb ezek közül minden bizonnyal a Tiger Woods szerelmi botrányai ihlette alkotás, amelyben fõhõsként teszi össze másokkal mindazt, amije csak van.



4. Sofia Gucci 18 évesen kezdte karrierjét 2004-ben.

Jelenleg 24 éves, és tehetségét több mint 20 filmben csodálhatják meg azok, akik nem feltétlenül csak éjszaka szeretnek pornófilmet nézni.



5. A 24 éves Lucy Belle-t nemrégiben Spanyolország legvadítóbb XXX színészének választották. Legalábbis egy felnõtt tartalmakat kínáló internetes oldal olvasói szerint õ az elmúlt tíz év legdögösebb pornódívája az ibériai országban. Az Urziceni-bõl származó Lucy Belle több mint 20 filmben szerepelt már, ezek a filmek szinte egytõl-egyig befutottak a spanyoloknál.



6. Pamela Sandersin, mint neve is mutatja, alaposan kiaknázta, hogy szinte megszólalásig hasonlít a szexszimbólumnak számító Pamela Andersonra.

A 29 éves, nagyváradi születésû szépség 18 éves korában ment Magyarországra, hogy belevesse magát a pornószakmába. A mellbedobás sikeres volt, Európa egyik legelismertebb pornószénésznõje lett.



7. Sexy-Brãileanca, eredeti nevén Florina Mihãilã álma, hogy elismert pornószínésznõi magasságokra törjön, csakhamar szertefoszlott. A 23 éves szõkeségnek nem volt szerencséje, néhány filmnél többre nem futotta, így Németország egyik bordélyházában kötött ki.