2024.04.19. - Emma

Olivér mozgalma Alekoszért

Olivér mozgalma Alekoszért
A ValóVilág legutóbbi kiesõje az egyik közösségi oldalon tette közzé kampányát, Olivér mozgalma Alekoszért címmel.

„Szereted Olivért? Szereted Alekoszt? Netán szereted mindkettõjüket? Akkor itt a helyed köztünk! Csatlakozzatok az elsõ és hivatalos Olivér Mozgalma Alekoszért csoporthoz! Arra kérünk mindenkit, aki csatlakozik, hogy legyetek szívesek megosztani a csoportot az adatlapotokon” – olvasható a rajongói klub adatlapján.
Olivér múlt szombati kiesésekor is elmondta, minden követ meg fog mozgatni azért, hogy a görög fiú nyerje meg a valóságshow-t. Több nyilatkozatában is elárulta, nem tud elképzelni más gyõztest Alekoszon kívül, akit jó barátnak és kiváló karakternek tart. Egy fantasztikus ember, aki mindenkiben megtalálja a szépet és a jót, mindenen el tud legelészni, ráadásul nem csak röhögni lehet rajta, nagyon jól látja a dolgokat is – nyilatkozta korábban az Origónak barátjáról Olivér.

A Facebook-csoporthoz már több mint 25 ezren csatlakoztak. A rajongók pedig olyannyira megszállottak, hogy több fórumozóban is felmerült, a két valóságshow-hõsnek a verseny után is a csatornánál lenne a helye, Olivér például vezethetné a Kész átverés show-t. Természetesen ezen a néven is alakult már egy csoport…