2024.04.25. - Márk

Való Világ4: Kiderült néhány szextitok!

Való Világ4: Kiderült néhány szextitok!
Alekosz napi háromszor könnyít magán, de Gigi, Jerzy és Laci is szívesen áldoz az élvezet oltárán.

Az Okostojás nemcsak a népszerûségi felmérések élén van, hanem a napi önkielégítést végzõ Villalakók listáját is vezeti. A luxusbörtön csõdöre már az összes lánynál bepróbálkozott, ám nem járt sikerrel, így nem maradt más számára, mint az "önkéntes örömszerzés". A mûsorból érthetõen kimaradnak ezek a jelenetek, egy stábtag azonban az Új Ásznak elárulta: Alekosz olykor nem szégyelli még a társaival is megosztani, hogy ha nem bír magával, a Villa mellékhelyiségébe megy megkönnyebbülni.
Az informátor szerint az Okostojást naponta kétszer-háromszor kapja el a gépszíj, és azt hangoztatja, hogy ez nem más, mint biológiai szükséglete, amit ha nem elégít ki, nem lehet önmaga. Láthatóan a bezártsággal õ birkózik meg legjobban, de a szex nélküli életforma kiborítja – árulta el a stábtag, aki azt is hozzátette: a luxusbörtön erõembere, Laci is olykor magára teríti a takarót éjszaka, a szerelmespár, Gigi és Jerzy pedig már a kamerák elõtt is megmutatta, hogyan kell összegyûrni a lepedõt.

Éva kitart szerelme, Ádám mellett, de azért õ sem vonja meg magától a testi örömöket. Béci és Anikó e téren a leginkább visszafogott, õk ugyanis vélhetõen eddig vagy nem adták át magukat a gyönyörnek, vagy olyannyira ügyesen csinálják, hogy még a szerkesztõknek sem tûnik fel. Béci lehetõséget is kapott a produkciótól, hogy egy éjszakát kettesben tölthessen barátnõjével, de heves csókolózásokon túl másra nem használta fel az alkalmat.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence