2024.04.25. - Márk

Éva maradhat a villában

Éva maradhat a villában
A fantomképek felfedése a vesztesre álló Törtetõnek kedvezett. A fórumozók manipulációról írnak.

Éva úgy döntött, az általa túlságosan is gyengének tartott Jerzy helyett inkább Gigire teszi a zöld kendõt. Döntését akkor azzal indokolta: elég "tökösnek" tartja magát ahhoz, hogy szembeszálljon a Villa amazonjával, ráadásul a kiválasztó jelek többségét is mindig a táncos lánynak és testvérének, Bécinek köszönhette. A Törtetõ szerint amúgy is már épp itt lenne az ideje, hogy felbomoljon a Laci-Béci-Gigi-Jerzy egység.
A két játékos már napokkal a megmérettetés elõtt kijelentette, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy visszaköltözhessenek a Villába: Éva kemény párbajt ígért, Gigi pedig azt mondta, alig várja, hogy végre „szétszedje” a Törtetõt élõ adásban. Egyikük számára sem mindegy hogyan alakul a végeredmény, mindketten gyõztes típusok, küzdenek a végsõkig, ha kell.

Ígéretükhöz hûen a párbajozók nem kímélték egymást vasárnap este. A hangulat a luxusbörtönhöz hasonlóan a stúdióban is feszült volt: folyamatosan beszóltak egymásnak a játékosok, mindegyikük azt remélve, neki kedvez majd a szerencse és este már újra lakótársaival lehet. A rajongótáborok folyamatos bekiabálásától szinte alig hallották egymást a versenyzõk. A ValóVilág talán eddigi legkeményebb drámai párbaja zajlott.
A valóságshow történetében elõször megmutatták, hogyan áll a két lány a megmérettetés felénél. Soha nem volt még rá példa, a fantomképek helyett a két játékos fotóját láthattuk a százalékok felett. Gigi 55 százalékon, Éva pedig 45 százalékon állt ekkor. Hogy miért tett kivételt az RTL Klub, nem lehet tudni, de önkéntelenül (?) is a Törtetõ malmára hajtották a vizet...

Éva mellett – a nézõk döntése alapján - az Okostojás, Alekosz, Gigi mellett pedig szerelme, Jerzy kampányolt a Villában. A valóságshow-hõsök többsége a táncos lányt várta vissza, a luxusbörtön vadmacskájának nevét csupán jó barátja, Alekosz és a Rosszkislány, Anikó mondta.

A mûsor végére teljesen váratlanul - feltehetõen a fantomképek felfedésének köszönhetõen - a nézõk megfordították az eredményt: a szavazók végül úgy döntöttek, hogy Éva folytassa a versenyt; a kukkolóshow nyolcadik kiesõje így Gigi lett, aki szerelmétõl, Jerzytõl búcsúzott el.