2024.04.20. - Tivadar

15 évesen ezer férfival feküdt le

15 évesen ezer férfival feküdt le
A pornószakmát is sokkolta az az eset, ami egy 15 éves tinédszerrel történt, aki a floridai Palm Beach-ben lakó szüleitõl szökött meg múlt év elején.

Sokat nem mélázott azon, hogyan keressen gyorsan sok pénzt, hamar rátalált a pornófilmek világára. Senki nem ütközött meg azon, hogy kiskorú, elég sugallatot kapott ahhoz, hogy 18 évesnek hazudja magát. Rövid idõn belül Charrida Smalley szakmája pénzt és hírnevet is hozott számára. Néhány plasztikai mûtétre is futotta, felvette a Bieyanka Moore mûvésznevet, és minden ment olajozottan tovább.
A tiniben az elszántság, hogy minél több pénzt keressen, hatalmas volt. Naponta 12 órát dolgozott a filmstúdiókban, amíg sikerült megvennie egy villát Orlandóban. Mint kiderült, körülbelül ezer kollégájával feküdt le nagyon rövid idõ alatt.

Idõközben Charrida szülei a rendõrségen is bejelentették, hogy eltûnt a kislányuk, a rendfenntartók pedig nagy erõkkel keresni kezdték a tinit. Florida államot teleragasztották a lány fényképével.

Egy ilyen felhívásra reagált Charrida egyik kollégája, és hívta a rendõrséget. Több éves börtön várhat azokra, akik alkalmazták a 15 éves lányt.