2024.04.24. - György

Meztelenül házasodtak össze (fotókkal)

Meztelenül házasodtak össze (fotókkal)
A 26 éves Melanie Schachner, és a 31 éves Rene Schachner igazán emlékezetessé tették életük legboldogabb napját: meztelenül házasodtak össze.

A határon túl tõlünk nyugatra, tudjuk, kolbászból van a kerítés. Annyira, hogy még az is lehetséges, hogy valaki egy szál farokban álljon az amúgy tetõtõl talpig felöltözött 250 fõs násznép elõtt, és így mondja ki a boldogító igent.

Az osztrák pár úgy döntött, meztelenre vetkõzve fogadnak egymásnak örök hûséget a család és a barátok elõtt.
A szertartáshoz pucéran elsétáltak az osztrák feldkircheni anyakönyvi hivatalhoz, hogy kimondják az igent. Melanie, a menyasszony, hagyományosnak mondható fehér fátylat és fehér magassarkút viselt, melleit a menyasszonyi csokorral takarta – legalábbis a róla készült fotókon ez látszik. Võlegénye nem volt ennyire szégyenlõs, õ teljesen meztelenül, fején egy kalappal állt az oltár elõtt. Az esküvõi képeken azért a cilinderrel fedte el férfiasságát.

Az anyakönyvvezetõ pirulás és röhögés nélkül végigcsinálta a szertartást. “Nem szégyenkezünk a testünk miatt. Valami egészen egyedi esküvõt terveztünk, és még spóroltunk is a menyasszonyi ruhán és az öltönyön” – nyilatkozta a menyasszony a Daily Mailnek.

Az egész biztos, hogy a meztelenséggel nemcsak maguknak szereztek maradandó emléket, hanem a násznépnek, és leendõ gyermekeiknek is.