2024.04.23. - Béla

Teherbe ejtette testvére feleségét a sztárfocista

Teherbe ejtette testvére feleségét a sztárfocista
Tovább mélyül a válság Ryan Giggs életében. A Manchester United futballistájának sógornõje, Natasha elárulta, a focista adott neki 500 fontot a tõle származó magzat elvételére. A manchesteriek 37 éves középpályásáról, Ryan Giggsrõl tudjuk, hogy egy idõben három nõt is boldogított. Stacey, a mit sem sejtõ felesége a sajtóból értesült arról, hogy a férje lefeküdt Rhodri Giggs késõbbi feleségével.

Ugyanakkor hónapokon keresztül ágyba vitte Wales egykori szépségkirálynõjét, Imogen Thomast.
Nos, itt a legfrissebb leleplezés: Natasha Giggs - immáron Rhodri Giggs feleségeként - elárulta, hogy házasságkötése elõtt két héttel vetette el a Ryantõl való magzatát.

A manchesteri Panacea klub bárjában randizgattam Rynnel, onnan vitt fel egy barátunk házába, ahol együtt háltunk, és tavaly várandós lettem tõle - vallotta be Natasha. - Amikor ez kiderült, értesítettem õt. Kerékpárral, sortban, napszemüvegben érkezett, majd udvariasan adott 500 fontot abortuszra. Sírtam, elkeseredtem, hiszen akkoriban már együtt jártam Rhodrival, de nem volt mit tenni.

Az abortuszt 2010 június másodikán végezték el, majd rá két hétre Rhodri Giggs Las Vegasban feleségül vette a testvére által teherbe ejtett nõt.