2024.04.23. - Béla

Stohlnak messzire elér a keze: droggal, italosan autót vezethet, és sérüléssel is járó baleseteket okozhat...

Stohlnak messzire elér a keze: droggal, italosan autót vezethet, és sérüléssel is járó baleseteket okozhat...
Színész kollégái, barátai, családja szerint sem kellene letöltendõ börtönbüntetést kapnia Stohl Andrásnak, aki drogos állapotban, magas alkohol szinttel a vérében, olyan balesetet okozott, ahol többen megsérültek. Stohl azt hiszi, hogy pénzével megválthatja a történéseket, pedig ez nagy valószínûséggel nem így van. Persze megpróbálta csalással az autó vezetést egy ismeretlenre (gyermeke anyjára) fogni, ami még eszetlenebbé teszi a történteket. Neki nem kellene letöltendõ?! És ha legközelebb veled szembe jön egy hasonló állat - ámokfutó, arra sem kérnél büntetést?!
Összehasonlításképpen:
2011-ben 3 hónapnyi börtönt kapott Walesben egy magyar kamionos, aki a helyi hatóságok szerint megfelelõ pihenõidõ nélkül hajtott Magyarországról kétezer kilométert, és ennek leplezése végett meghamisította a jármû menetíró készülékének (tachográf) adatait. Se nem okozott balesetet, se nem okozott anyagi kárt... pusztán csak hosszabb ideig vezette a kocsit, mint ahogy lehetett volna... és mégis BÖRTÖNT KAPOTT!

Stohl korábbi vadászként gyakran utazott holt részegen kocsival, többször nyilvánosan is megfogadta, hogy többet sohasem, most is fogatozik, vajon miért kellene hinnünk neki?

Férfiasan elõ kellene állnia, és vállalnia a börtönbüntetést! Ja, hogy a családja közben apa nélkül, bevétel nélkül maradna??? Így van ezzel minden bûnözõ családja...


... a baleset után...

Celebek, sajtósok, családtagok, színészek is statisztálnak a börtön elkerüléséért - ami szerintünk eléggé szánalmas..