2024.04.20. - Tivadar

Autogrammot szerettek volna kérni - Wayne Rooney pofonnal válaszolt

Autogrammot szerettek volna kérni - Wayne Rooney pofonnal válaszolt
Wayne Rooney összekapott néhány kitartó és erõszakos rajongóval a Glastonbury zenei fesztiválon. Állítólag néhány pofon is elcsattant, mert túlságosan erõszakosak voltak az autogramvadászok, mindenki közös képet akart készíteni a Manchester United labdarúgójával.

Valószínûleg százszor is megbánta már Wayne Rooney, hogy tiszteletét tette a hétvégén a világ talán legnagyobb szabadtéri könnyûzenei eseményén, a Glastonbury fesztiválon. A nyugat-angliai megabulin olyan sztárok léptek fel, mint például a U2, a Coldplay vagy Beyoncé. Nem csoda, hogy más csillagok is ott dagasztották a sarat a színpadok környékén.
A Manchester United csatára felesége, Coleen társaságában érkezett a fesztiválra. Pontosabban; bevonult, hiszen a Rooney-család látványosan helikopterrel - csekély 1,5 millió forintnyi pénzük bánta - az égbõl szállt alá a halandók közé.

De hiába próbálták kapucni, sapka és napszemüveg bevetésével megõrizni az inkognitójukat, hamar körbevették õket a rajongók. Colleent jól láthatóan zavarta, hogy nem hagyják õket békén, míg világhírû férje megpróbált jó képet vágni a dologhoz, és tõle telhetõen megadóan tûrte, hogy egy csapatnyi hölgy fényképezkedjen vele. Azután, amikor egy pár újabb közös fotó készítésére kérte Rooney-t, hirtelen felgyorsultak az események. A MU játékosa ugyanis csak néhány perc türelmet kért, hogy a barátaival is válthasson néhány szót, ám a pár továbbra is ott döngicsélt a híresség mellett, így Rooney kompániájából valaki megütötte õket. Az inzultált párost valósággal sokkolta, hogy kérésükre ilyen durva reakció volt a válasz, és nyilván a Manchester United vezetõi sem örülnek, hogy az idény közi szünetben ilyen botránnyal hívja fel magára figyelmet a klub talán legjobban fizetett játékosa.

Rooney-ék mentségére szóljon, hogy egyetlen percig nem tudtak a barátaikkal beszélgetni, a rajongók szinte kézrõl, kézre adták õket, nem csoda, hogy estére elfogyott a türelmük. Ráadásul a beszámolók szerint Rooney-nak késõbb is problémája akadt a nem kívánt népszerûségbõl, mert VIP-szektor közelében is összeszólalkozott néhány ittas fesztiválozóval, állítólag a labdarúgó Everton-drukker testvére, Graeme kis híján összeverekedett fanatikus Liverpool-szurkoló sógorával, Anthonyval. Végül a Manchester United ászának kellett szétválasztania õket, aki egy hangos "higgadjatok már le, ba... meg" felszólítással csendesítette le az italtól felhevült rokonokat.