2024.04.20. - Tivadar

Egy napon született az egész család

Egy napon született az egész család
Long Island - Már az is elég ritka dolog, ha két szerelmes emberrõl kiderül, hogy egy napon ünneplik a születésnapjukat, ám annak az esélye, hogy elsõ gyermekük is ugyanazon a jeles napon jöjjön a világra, már elképesztõen kicsiny.

Egy a negyvennyolcmillióhoz volt egész pontosan az oddsz, hogy a kis Mason Parker szülei közös születésnapján, 2011 július 19-én lássa meg a napvilágot, még úgy is, hogy fogantatásának ideje alapján az orvosok július 20-a környékére jósolták a szülést.
Édesanyja, Jacquie nem is számított csodára, így születésnapja reggelén lelkesen készült az esti családi összejövetelre, s gondosan eltervezte, hogy adja át szintén születésnapos párjának, Paulnak az ajándékot. Ám a kis Mason sem akart kimaradni a családi mulatságból, s a parti helyett az ünneplõ pár a kórházba vette az irányt.

– El sem akartuk hinni, hogy a kisfiunk is velünk egy napon ünnepli majd a születésnapját – mondta Jacquie. – Nem állítom, hogy a legjobb szülinapi mulatság egy szülés, de tagadhatatlanul megérte.