2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Nem bírták a megfeszített munkát Angelina Jolie idegei

Nem bírták a megfeszített munkát Angelina Jolie idegei
Túl nagy teher volt Angelina Jolie vállain elsõ filmje forgatásán. Kiderült, a színésznõi idegei nem bírták a megterhelést.

A világ egyik legerõsebb nõjének tartják Angelina Jolie-t, hiszen akciófilmekben ugrál, az életben pedig a világot menti hat gyerek nevelése mellett. Viszont õ is csak ember, és néha a hullámok összecsapnak a feje fölött. Mindez pedig Budapesten esett meg vele, amikor A vér és méz földjét készítette.
Angie-nek kétségei támadtak afelõl, hogy képes-e megfelelni a rendezõi kihívásoknak, és maga a film komoly témája is nyomasztotta, hiszen a boszniai háborúról nem lehet akárhogy mesélni. Ezen terhek pedig szép lassan felõrölték, és idegösszeomlást kapott. Egy ponton sírva esett össze zuhanyzás közben, és Brad Pitt-nek kellett összeszednie, majd valahogy lelket öntenie belé. A forgatás hátralevõ részéhez pedig minden erejére szükség volt, hogy ne valljon kudarcot. Az átélt trauma miatt viszont jó ideig nem akar a kamera mögé állni.

Jolie kitárulkozását nyugodtan lehet váratlannak nevezni, de igazából az sem lett volna meglepõ, ha azt jelenti be, hogy jelenleg is idegproblémákkal küzd. Ugyanis rettenetesen megviseltnek és életuntnak tûnt elsõ internetes videóchatje közben ma hajnalban.