2024.04.19. - Emma

Kell fanszõrzet vagy sem?

Kell fanszõrzet vagy sem?
A csajokat nem érdekli, hogy mi az aktuális fanszõr-divat, a pasik többsége a leszállópálya fazont bírja, a leszbikusok pedig a totál szõrtelenre esküsznek.

Most, hogy többek közt Sasha Grey és Stoya divatba hozta a fanszõrzetet, hetero és leszbikus nõket, majd férfiakat kérdeztünk meg a témában. Arra voltunk kíváncsiak, növesztik-e vagy csupaszon hagyják szõrzetüket a csajok, hogy a pasik és a leszbikusok melyiket szeretik jobban, örülnek-e a szõrös divatnak, vagy sem. A Velvet nem reprezentatív felmérésének végeredménye: a pasik többségének kell a szõr, a leszbikusoknak nem.
A pasik többségének kell a szõr

"Én azt szeretem, ha van ott szõr, legyen, legalább egy kis csík. Azt nem szeretem, ha teljesen csupasz, de azt sem, ha a lényegi részeknél is szõrös. A nõ legyen szõrös" – nyilatkozta a 39 éves Zoltán a Velvetnek, amit alátámasztott Anna. "Amikor 30 lettem, akkor gondolkoztam el azon, hogy ne legyek teljesen szõrtelen, elvégre is már nõ vagyok, nem lány. Azt tapasztaltam, hogy a pasik sokkal jobban szeretik így, mindig meg is jegyzik."

A megkérdezett tíz férfibõl, hárman válaszolták azt, hogy partnereiket teljesen csupaszon szeretik, a többiek pedig csak módjával kérnek belõle, a legnépszerûbb a leszállópálya fazon, azaz a lényegi résznél meztelen, szeméremdombon pedig egy kis csík. "Max képen szeretem ha csupasz, egyébként pedofilnak érzem magam attól. Szerintem ez annyira lényegi kérdés körülbelül, mint hogy milyen színû a csavar egy biciklin" – adta válaszul az egyik megkérdezett 29 éves férfi. A hetvenes évek pornófilmjeiben látott totál szõrös muffal egyik megkérdezett sem kívánja magát szembe találni.

A megkérdezett tíz csajból változó, ki hogyan viseli magát a lába között, egyiküket sem érdekli, hogy mi a divat. A saját kényelmüket tartják fontosnak. "Amikor elõször szexeltem, teljesen tapasztalatlan voltam intimszõr témában, nem tudtam, hogy ez számít. Márpedig egyes férfiaknál különösen. Az elsõ pasim mély nyomokat hagyott bennem. Amikor meglátott ott, csak annyit tudott mondani, hogy ekkora õserdõt õ még nem látott, majd röhögött" – mondta a Velvetnek a 27 éves Ági, akinek csak ahogy õ mondta, pici csíkja azért van, mert a kisiskolás csupaszságot nem bírja. "Szex közben is sokkal jobb így, a pasimnak is sokkal jobban tetszik. Volt olyan pasim, akit meglepett, mert minden nõje szõrös volt elõttem, de aztán megtetszett neki a dolog. Sosem kérték, hogy legyek szõrös."

A válaszadó csajokat egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak, mit igényelnek a pasik, egyiküket sem kérte meg soha senki arra, hogy növessze, vagy hogy teljesen szedje le intim szõrzetét. Van, aki szerint túl van lihegve ez a kérdéskör, van, ami van és kész.

A leszbikusok viszont nem kérnek a fanszõrzetbõl

"Nekem a szõrös punci gondolatától a hátamon áll fel a szõr. És ez nem valami intim divathóbort manifesztuma. Az én szexuálisan felépített folyamatomba nem fér bele, ha a gyönyör egyik középpontja felé közeledek, és az isteni finom illatú és simaságú bõr, nedv illatot megakasztja egy kelletlen, nem jó tapintású bozont. Mint amikor gyerekkorunkban csúszkáltunk egy természetesen kialakított jégúton a cipõtalpunkkal és a vége hirtelen megszakad, betonná válik és megtorpanunk – arcra is eshetünk" – nyilatkozta a 28 éves leszbikus olvasó, és hozzátette, a szõrös nemi szerv körülötti világ sem az övé. "Milyen helyes dolog a lepedõn vagy a kádban mások intim kurflijaira akadni, nem beszélve a kínos köpködést a legszebb percek alatt/után." A megkérdezett öt leszbikus mindegyike a szõrtelen nõre esküszik.