2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Harry Potter ágyba varázsolta rajongóit

Harry Potter ágyba varázsolta rajongóit
Régebben elõszeretettel barátkozott nõi imádóival Daniel Radcliffe, és egy kis hálószobai varázslatban is részesítette õket.

Egyre biztosabb, hogy Daniel Radcliffe kisfiús imázsa tényleg csak megtévesztés, és egy igazi macsó bújik meg a bõrében. Tavaly bevallotta, hogy alkoholista volt, és az ivás nemcsak a nyelvét kuszálta össze, de a nõcsábászt is elõcsalta belõle. Legújabb interjújában ugyanis elmesélte, hogy amikor bulizás közben csinos Harry Potter rajongók környékezték meg, akkor nemcsak elbeszélgetett velük, hanem haza is vitte õket. Otthon pedig nem a forgatásról elhozott relikviáit mutogatta nekik.
De persze nemcsak egyszerûen kihasználta imádói testét, mivel elõtte szerette megismerni a hódításait. Bár inkább csak azért, hogy az action után ne kínos csendben feküdjenek, hanem tudjanak beszélgetni.

A nagy kitárulkozásban egyebek mellett kitért arra is, hogy az italozása nem korlátozódott a szabadnapjaira. Gyakorta a varázslótanoncos széria felvételein is részeg volt. De legalább így könnyebben beleképzelte magát a fantáziavilágba.