2024.04.24. - György

38 évesen szült Dobó Kata

38 évesen szült Dobó Kata
A színésznõ kedden a hajnali órákban hozta világra kislányát.

Kata a terhessége elsõ harmadában igyekezett titokban tartani az állapotát, és a szülés elõtti napokat is kizárólag szûk családi és baráti körben töltötte, mert a hírek szerint nagyon félt a fájdalmaktól és a komplikációktól.

Az utolsó napokat amúgy is megnehezítette a kerekedõ pocakja, a hírek szerint a cipõjét sem volt képes a kedvese nélkül felhúzni, mert nem tudott lehajolni. A pár három évvel ezelõtt a békéscsabai színházban talált egymásra, a Lüzisztraté próbái során.
Kapcsolatukat sokáig titkolták, szerelmük gyümölcse pedig tavaly fogant meg. Ahogy a Bors arról már korábban beszámolt, a színésznõ nem szerette volna, ha kiderül, hogy kisfia vagy kislánya születik, ám egy Katához közeli informátor már akkor kikotyogta a féltve õrzött titkot: a vörös démon kislányt hord a szíve alatt.

A pár sokáig gondolkodott azon, milyen nevet adjon a kis jövevénynek, információink szerint a Sára és a Liza név is elõkerült közöttük. A baba és a mama is jól vannak, és néhány nap múlva már elhagyhatják a budai kórházat, ahol egyelõre orvosi felügyelet mellett gyarapodhat a kicsi.