2024.04.19. - Emma

Kiosztásra kerültek a Viva Comet gömbök

Kiosztásra kerültek a Viva Comet gömbök
Június 14-én este, tûzcsóvákkal és látványos fényjátékkal fûszerezett show keretében adták át a 2012-es év Monumentális gömbjeit. A legjobb hazai popelõadók mellett vendégként fellépett Pixie Lott, a népszerû brit énekesnõ is. A díjazottak között volt SP, Tóth Gabi és a Children of Distance.. Nagy meglepetések nem érték a rajongó közönséget. Az est házigazdái Iszak Eszter és Sanyóca voltak. Tizenkettedik alkalommal adták át a magyar könnyûzene egyik legfontosabb elismerését, a VIVA Comet-et.
A díjátadót a VIVA idén is élõben közvetítette, a nyerteseket pedig a közönség választotta ki, online szavazással. A teltházas bulin színpadra lépett a Compact Disco, az Anti Fitness Club, az Anima Sound System és Tóth Gabi, akik mind egyedi produkciókkal készültek. A gála sztárvendége, a brit Pixie Lott különleges látványelemekkel körítve adta elõ legnagyobb slágereit, melyek közül elhangzott az angol toplistákon elõkelõ helyet kiharcolt Kiss the Stars, és All About Tonight is.


A legjobb férfi elõadó SP lett, a hölgyek között Tóth Gabi diadalmaskodott, a legjobb együttesnek járó gömböt pedig a Children of Distance vehette át.

Az új elõadók legjobbjának Young G-t szavazták meg, SP pedig duplázott, és saját rendezésû, Maradnék címû videójáért is elvitt egy trófeát.

A Magyar Könnyûzenéért VIVA Comet díjat a hazai elektronikus zenei élet egyik jelentõs szereplõje, az Anima Sound System kapta.