2024.04.25. - Márk

Könnyek közt búcsúzott Szinetár Dóra

Könnyek közt búcsúzott Szinetár Dóra
Vasárnap este könnyes búcsút vett az Operettszínház társulatátóla Szinetár-Bereczki házaspár. Dóra hamarosan debütál a Mizantrópban, és Bereczki Zoltánt is láthatja még a közönség.

Zsúfolásig telt nézõtér elõtt lépett utoljára színpadra a Szinetár-Bereczki házaspár a Rebecca címû musicalben. A közönség vastapssal búcsúztatta õket.
A színészek tavaly év végén jelentették be, hogy kilépnek az Operettszínház társulatából. Döntésüket azzal indokolták, hogy új szakmai kihívásokra vágynak.
A búcsú pillanata zajosra sikeredett, hiszen a közönség állva, szûnni nem akaró vastapssal köszönte meg a pár felejthetetlen játékát. A tapsrend végén váratlanul a színpadon termett a teátrum igazgatója, Kerényi Miklós Gábor, aki a jelenlévõk megdöbbenésére elérzékenyült.

A népszerû színészpár szótlanul búcsúzott, de idõvel Dóra már nem tudta visszatartani könnyeit, ami érthetõ, hiszen hosszú éveken keresztül második otthonaként tekintett az Operettszínházra.
Csak éjfél magasságában hagyták el a színházat. Szinetár Dórát a közönség hamarosan viszontláthatja a Mizantróp címû elõadásban, a jövõ évadban pedig a Chicago fõszerepét alakítja Miskolcon , míg Bereczki Zoltán is új színpadi feladatok után néz, és persze a közös koncertezést is folytatják. Autogramosztás közben egy rajongójának ezt mondta az énekes: – Több kapu nyitva van, csak be kell rajtuk sétálni.