2024.04.19. - Emma

Szakos Andi ultimátumot adott kedvesének

Szakos Andi ultimátumot adott kedvesének
Talán már sosem lesz vége Szakos Andi édesanyja és a lány párja közötti "csatározásnak". A fiatalok most otthonuktól távol bújtak el a kiváncsiskodók és a dühös család szeme elõl.

A Zemplénbe "szökött" szerelmével Szakos Andrea. A Megasztár második helyezettje már a tehetségkutató alatt is a siker mellett leginkább nyugalomra vágyott, és arra, hogy együtt romantikázzanak Gergõvel. Úgy tûnik, a lány már letett arról, hogy szülei elfogadják kedvesét. A lány ultimátumot adott a fiúnak.
Véleménye szerint nem családtagjainak, hanem neki kell szeretnie Gergõt. "Próbálom õket minél távolabb tartani egymástól, nem azért választok párt, hogy a szüleimnek tetsszen" - jelentette ki. Andi szerelme, Gergõ elmondta, nem könnyû ez a helyzet, de próbál nem foglalkozni a lány édesanyjának nyilatkozataival, hiszen nem akarja, hogy az megmérgezze a kapcsolatukat.

A pár korábban arról is mesélt, hogy eleinte barátságnak álcázták szerelmüket, mert Andi sejtette, hogy szülei nem örülnek majd a kialakult helyzetnek.

Hogy túléli-e Andi és Gergõ szerelme a viszálykodást és a megasztáros lány hirtelen jött népszerûségét, nem tudni. Csupán annyi bizonyos, hogy az énekesnõ a minap ultimátumot adott hét évvel fiatalabb kedvesének, hogy mielõbb találjon munkát és fejezze be tanulmányait is.