2024.04.19. - Emma

Mégsem mûtteti meg 45 kilós heréit

Mégsem mûtteti meg 45 kilós heréit
Visszautasította a helyreállító mûtétet az az amerikai férfi, akinek 45 kilósra nõtt a herezacskója. Wesley Warren Jr. nem viselhet normál nadrágot, ugyanis herezacskója mintegy 45 kilós terhet kell cipeljen.

A 47 éves férfi kálváriája három évvel ezelõtt kezdõdött, amikor a herezacskó elephantiasis elsõ tünetei megjelentek. Wesley Warren egy ritka hormonális betegség következtében nõttek ilyen hatalmasra, ám mûtétrõl hallani sem akar. A férfi inkább él tovább hatalmas herezacskójával, de nem fekszik kés alá.
A férfi életét nemcsak az nehezíti, hogy nem tud dolgozni, hogy ujjal mutogatnak rá és kinevetik az emberek, de vizelési problémái vannak, és napja nagy részét a herezacskó hintõporozása és ápolása tölti ki.

Ráadásul betegsége miatt a baráti és a szerelmi kapcsolata is nullára csökkent. A férfi azért utasította el az ajánlatot, mert mint mondja, elvesztené a népszerûséget, amit az állapota okoz, és persze a komplikációk is aggasztják. A betegséget egyébként az okozza, hogy a nemi szervei nem képesek leadni az átáramló vizet, ezért fölösleges, vízzel telt szövetek alakulnak ki nála. 2011-ben úgy döntött, a nevetségessé válást is vállalva megírja problémáját a Facebookon, és a nyilvánosság segítségét kéri, hogy összeszedje a mûtéthez szükséges pénzt.

A közösségi oldalon rengetegen segítettek, sõt a média is beszállt a gyûjtõ akcióba, amikor egy urológusokból és sebészekbõl álló orvoscsoport felajánlotta, hogy ingyen megoperálja.

A férfi azonban meggondolta magát, inkább él tovább hatalmas herezacskójával, de nem fekszik kés alá.