2024.04.19. - Emma

Ledobta ruháit Iszak Eszi és Adri

Ledobta ruháit Iszak Eszi és Adri
Tûzõ napsütésben vetkõzött neki és ragadott labdát a VIVA sztárcsapatának tagjaként Iszak Eszti és Nagy Adri.

Önfeledt szórakozásban lehetett része a lányoknak a hétvégén megrendezésre került Strandröplabda Bajnokságon, ahol RandomMarci és Nagy Kristóf Bozont oldalán szálltak harcba.

A mérkõzés fáradalmait napozással, fürdõzéssel és csúszdázással pihenték ki a napbarnított hírességek. Labdát röpítettek és vetõdtek a VIVA sztárjai.
Iszak Eszti, Nagy Adri, RandomMarci és Bozont is részt vett a budapesti Aquaworldben hagyományosan megrendezésre kerülõ Strandröplabda Bajnokságon. Iszak Eszti tökéletes alakja és dögös fürdõruhája láttán még a bíró is elnézõbben osztotta a pontokat, RandomMarci alsónadrágot villantott, míg a szervák szünetében Adri és Bozont szerelmes csókokban forrt össze.

„Imádom a forró nyári napokat. Tényleg azon kevesek közé tartozom, akik folyamatosan el tudnák viselni ezt a 35 fokos meleget, a vízpartot és a napsütést” – mesélte Iszak Eszti.

„Szeretem a nyári sportokat, de a strandröplabdában eddig nem volt sok gyakorlatom. Többször röpiztünk már baráti társaságban, az alapokkal viszont csak most ismerkedtem. Bár a csapatban egyikõnk sem volt profi, mégis remekül szórakoztunk, rengeteget vetõdtünk a homokban, jópofa délutánt tölthettünk együtt. Ráadásul volt alkalmam barnulni, így az élénk fürdõruhák is sokkal feltûnõbben mutatnak rajtam.” ­– tette hozzá  a VIVA csinos mûsorvezetõje.

„Szuper kikapcsolódást jelentett ez a mérkõzés, ráadásul így Bozonttal is közösen tölthettünk néhány órát. Nem vagyok gyakorlott röplabdában, de a vetõdések jó alkalmat szolgáltattak arra, hogy két szerva között lopjak tõle egy-egy csókot.” ­– jegyezte meg viccesen Nagy Adri, akinek párja, Nagy Kristóf Bozont is erõsítette a VIVA sztárcsapatát.

„Nagy vízimádók vagyunk mindketten, ezt a hõséget pedig egyébként is csak bikiniben lehet elviselni.” – tette hozzá a Megasztárból ismert énekesnõ, aki elõszeretettel válogat az újabbnál újabb fürdõruhák között.