2024.03.29. - Auguszta

Eljegyezte szerelme Jennifer Anistont

Eljegyezte szerelme Jennifer Anistont
Jennifer Aniston igent mondott szerelmének, Justin Theroux-nak, aki egy hónappal ezelõtt már egyszer megkérte a kezét, de a Jóbarátok Racheljeként híressé vált színésznõ akkor visszautasította.
A negyvenhárom éves Jennifer Anistont a rossz nyelvek szerint majd megette a fene, miután exférje, Brad Pitt gyûrût húzott Angelina Jolie ujjára. Állítólag ez adta meg a végsõ lökést ahhoz, hogy igennel feleljen Justin Theroux kérdésére: feleségül jössz hozzám?
A kérdés nem volt kockázatmentes, mert a férfi egyszer már kosarat kapott a komikától, de Jen most végre beadta a derekát. A ­negy­ven­egy éves, sármos színész a születésnapján térdelt Aniston elé, immár másodszor.

Bár Aniston vonakodott a házasság gondolatától, amióta Brad elhagyta az igézõ Jolie-ért, de úgy látszik, Justinban valóban megtalálta az igazit. – Justin a legjobb barátja és a szerelme is egyben. Ennél több nemigen kell egy hosszú távú kapcsolathoz – nyilatkozta Aniston egyik barátja.

A nemzetközi sajtó szerint a friss jegyespár akarva-aka­ratlanul elterelte a figyelmet Brangelináékról, akik állítólag a hétvégén összeházasodtak franciaországi otthonukban, de a ceremóniáról semmi nem szivárgott ki.