2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Túl hangos szex miatt tartóztatták le a párt

Túl hangos szex miatt tartóztatták le a párt
A szomszédok nem bírták elviselni, ha Jessica Angel és Colin MacKenzie szeretkezett, ugyanis a párocska olyan hangerõvel ûzte az ipart, hogy a fán üldögélõ madarak is megriadtak. A kétségbeesett lakók végül kihívták rájuk a zsarukat.
Jessica és Colin az elsõ olyan szerelmes pár, akit azért tartóztattak le, mert borzasztó hangosan nyögtek, káromkodtak és kiáltoztak szex közben. Az Ausztráliában élõ dinamit duóra akár négyezer dolláros, vagyis kilencszázezer forintos büntetést is kiszabhat a bíróság csendháborítás miatt
A rendõrségnek - április óta - hússzor kellett kimennie Colinék lakásához, mert annyiszor hívták ki õket a szomszédok.

– Ez mindennek a teteje! Megbírságoltak, mert szexeltem a saját házamban – háborgott Jessica, aki azt állította, hogy naponta négy-öt vagy akár hat órán át is szoktak szexelni, ötször egy héten.

Jessie és Colin a múlt hét vasárnap kapott egy hetvenkét órás csendrendeletrõl szóló kis cetlit a rendõröktõl, de mivel azt sem voltak képesek betartani, végül az õrsön kötöttek ki.

- A négy fal között azt csinálnak, amit akarnak, de ha olyan hangosak, hogy zavarják a többi lakót, akkor már baj van – mondta a rendõrfõnök.

– Elviselhetetlen volt az, amit csináltak. Nekem nincs ellenemre a hangos szex, de ezek úgy szeretkeztek, mintha ölték volna egymást – vallotta be Jessica és Colin egyik dühös szomszédja.

A szerelmes pár bírósági tárgyalása jövõ hónapban lesz.