2024.04.24. - György

Olivia Wilde újra férjhez megy

Olivia Wilde újra férjhez megy
Csak alig több mint egy éve vált el férjétõl Olivia Wilde, de máris a következõ esküvõjét tervezi, miután komikus lovagja megkérte a kezét.

Olivia Wilde nem szereti halogatni a dolgokat, ha beleszeret valakibe. A szexi színésznõ hamarosan ismét férjhez megy, miután párja, Jason Sudeikis megkérte a kezét. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor történt a lánykérés, mivel a kapcsolatukról nem beszél nyilvánosan a páros, de Olivia gyûrûsujján ott díszeleg egy hatalmas gyémántköves ékszer.
A komikus szülõvárosában, Kansas Cityben nagy iramban zajlanak az esküvõjük elõkészületei, és az összes lakos izgatott a nagy sztárlagzi miatt, amelynek pontos idejét egyelõre nem tudni, és amelyrõl a titkolózó színészpáros vélhetõen csak utólag számol majd be.

Doktor House egykori Tizenhármasa tavaly õsszel került közelebbi kapcsolatba a Saturday Night Live állandó szereplõjével, alig néhány héttel azután, hogy elvált elsõ férjétõl, Tao Ruspoli olasz hercegtõl, akivel nyolc évig élt együtt. Jasonnek sem Wilde lesz az elsõ felesége. Õ A stúdió címû nagy sikerû sorozat íróját, Kay Cannont vezette oltár elé, de a Claudia Schiffer házasságát is majdnem tönkretevõ January Jones elszerette az asszonytól.