2024.04.25. - Márk

A világ legnagyobb nõi feneke 252 centiméteres

A világ legnagyobb nõi feneke 252 centiméteres
Megvan a világ legnagyobb fenekû nõje: Mikel Ruffinelli hátsójának körmérete 252 centiméteres. A négy gyermeket nevelõ anyának nehéz átférnie egy átlagos méretû ajtón és két ülést kell foglalnia a repülõn. A 39 éves Mikel Ruffinelli nem férne be egy sima autóba, ezért kisteherautóval jár, otthonában pedig megerõsített székeken ül. A duci modellként dolgozó asszony büszke alakjára és nem akar fogyókúrázni, még akkor sem, ha sokan támadják nem átlagos testméretei miatt. Az asszony fiatalkotában átlagos testalkatú volt, 20 éves korában 82 kilót nyomott.
"Bárhová megyek, felkeltem az emberek figyelmét, kapok jót és rosszat is. Ha az utcákat járom, hallom a mobiltelefonok kameráinak kattogását és az emberek nevetését. Azt is hallom, ahogy azt mondják: 'nézd azt a kövér seggû nõt'" - mondta Mikel.

"Sokan azt hiszik, megmûttettem a fenekem, de ez itt mind természetes. Ez az eredménye annak, hogy négy gyereket szültem, de a családomban mindenkinek nagy feneke van" - magyarázta a lapnak nem szokványos testét Mikel.

Az asszony fiatalkotában átlagos testalkatú volt, 20 éves korában 82 kilót nyomott. 22 évesen azonban, elsõ gyermeke születése után 25 kilót szedett fel, majd ányai születése után még jobban meghízott.

"Kihívás olyan ruhát találni, ami jó a fenekemre, fehérnemûimet varrónõvel csináltatom" - mondta a nõ a lapnak. Mikel kijelentette: soha nem fogyókúrázott és nem is tervezi. Átlagosan 3000 kalóriát fogyaszt egy nap, 500-zal többet, mint ami egy átlagos férfinak ajánlott. Kedvence a mexikói étel, a csirke, a tengeri gyümölcsök és a sajt.

Reggelire két tojást, kolbászt, bacon szalonnát és krumplit eszik, ebédre gyakran sült halat és krumplit, vacsorára pedig barbecue csirkét rizzsel, vagy krumplival.

Férje odavan Mikel alakjáért. "Imádom a testét. Már akkor nagy feneke volt, amikor megismertük egymást, ez volt az egyik dolog, ami nagyon vonzóvá tette" - nyilatkozta a 40 éves számítógépes szakember, hozzátéve: Mikel belülrõl is gyönyörû. "Az önbizalma és a teste szexi. Az utcán a férfiak rögtön kiszúrják, ilyenkor büszke vagyok rá, hogy az enyém. Ha a férfiak elõttem tiszteletlenül bánnak vele, megmutatom, ki a fõnök" - jelentette ki a férj.

"Szeretem, hogy a tükörbe nézve azt tudom mondani, szeretem magamat így, ahogy vagyok. A kövér nõknek azt üzenem: meg kell érteniük, hogy nem kell úgy kinézniük, mint a vékony modellek a kifutókon ahhoz, hogy szépek legyenek" - mondta Mikel.