2024.03.29. - Auguszta

Jennifer Lawrence-szel randizgat Robert Pattinson

Jennifer Lawrence-szel randizgat Robert Pattinson
Kristen Strewart egyáltalán nem találja a helyét amióta megcsalt kedvese, Robert Pattinson nemrég dobta õt. A férfi azonban úgy tûnik nem szomorkodott sokáig. Ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor Pattinson mostanában az Éhezõk viadalából ismert Jennifer Lawrence-szel randizgat, aki pár hónapja szintén kilépett Nicholas Houlttal való közel három éves kapcsolatából, akivel még az X-Men forgatásán ismerkedett meg. Bár Pattinson jelenleg legújabb filmjét - The Rover in Australia - forgatja Ausztráliában, a fiataloknak nem akadály a távolság, hiszen megtalálják a módját, hogy folyamatos kontaktban legyenek egymással.
Hogy mit szól ehhez Kristen, nem tudni, bár biztosan nem esik neki túl jól, hogy Robert az õ több oldalas levelét még válaszra sem méltatta.

„Jennifer pillanatnyilag a legfelkapottabb hollywoodi színésznõk közé tartozik, és tökéletesen illene Robert mellé. Jennifer arra kérte a fiút, hogy kísérje el az Oscar-díjátadó gálára. Mostanában egyébként állandóan titkos telefonbeszélgetéseket folytatnak, és vicces üzeneteket küldözgetnek egymásnak” - árulta el egy, a neve elhallgatását kérõ informátor.