2024.04.25. - Márk

Bálint Antóniáék búcsúztak elõször a Szombat esti láztól

Bálint Antóniáék búcsúztak elõször a Szombat esti láztól
Bár fantasztikus akrobatikus elemeket épített be produkciójukba Bálint Antónia és profi partnere Angyal András, még is õk távoztak a Szombat esti láz címû produkcióból.

Hihetetlenül csalódott volt Bálint Toncsi, amikor tegnap este a zsûri pontszámai és a nézõi szavazatok összesítésénél kiderült, véget ért számára a várva-várt táncos mûsor. Az egykori szépségkirálynõ pedig beleadott apait-anyait, partnere, András segítségével még tornászmúltját is felelevenítette, de ez sem volt elég. Antónia sírva búcsúzott a mûsortól.
A zsûri értékelése szerint ugyan a Bálint–Angyal páros az utolsó elõtti helyet birtokolta Dundika és párja, Mészáros Máté elõtt, a nézõk szavazatai azonban megfordították az eredményt, így végül Toncsiéknak kellett búcsúzniuk a parkettrõl. Antóniát annyira megviselte a dolog, hogy képtelen volt visszafogni érzéseit, megállás nélkül potyogtak a könnyei, és bárki bármi biztatót mondott, Antóniát nem lehetett meggyõzni.

Kiesésében nagy szerepe volt a zsûrinek, de nem erre fogta. "Az utolsó héten kétszer is beállt a derekam, azt hittem, komoly probléma lesz. A partnerem a próbán többször ledobott, de bíztam benne. A kiesés oka azonban az volt, hogy nem azt csináltam, amit kellett volna. Amikor pénteken eltáncoltuk, teljesen más volt, Andris egy kis táncost csinált belõlem, összefogott. Sajnos élõ adásban viszont elõjöttem én" - szomorkodott, hozzátéve, hogy a szambát csak a mûsor miatt gyakorolták el sokat, nem lesz folytatás, nem akar tánccal foglalkozni.