2024.04.24. - György

Egykori dadáját veszi el a nõbõl férfivé operált fiatal

Egykori dadáját veszi el a nõbõl férfivé operált fiatal
Nõsülni készül egy transzszexuális fiatal: a nála 12 évvel idõsebb egykori dadáját készül oltár elé vezetni. A võlegényt annak idején még kislányként ismerte meg a most 3 gyerekes anyuka. Egymás nevét tetováltatták a csuklójukra, ezzel fejezik ki egymás iránti örök hûségüket, de már a hivatalos esküvõt is tervezi egy kissé bizarr angliai pár. A furcsaság azonban nem abban rejlik, hogy a võlegény mindössze 19 éves, a menyasszony viszont már 31 és három gyermeke is van. Még azzal sincs semmi gond, hogy a menyasszony egykor a legjobb barátnõje volt leendõ anyósának, csak aztán elsodorta õket egymás mellõl az élet.
Sõt, még talán azon is egy legyintéssel átléphetnénk, hogy Donna Price még pelenkásként ismerte meg Bobby Fransis Barnest, mi több, õ maga segített a gyermek anyukájának a pelenkákat cserélgetni és rendszeresen vigyázott is a kicsire.

Ami igazán különössé teszi ezt a frigyet, az az, hogy Donna pontosan tudja: akkoriban Bobbyt még nem Bobbynak hívták, a fiú ugyanis egykor lányként látta meg a napvilágot.

A szerelmespár hosszú évek kihagyása után tavaly botlott egymásba teljesen véletlenül. Bobby azonnal megismerte Donnát, és fellángoltak az érzelmek közöttük, bár eleinte azt gondolták, csak a gyermekkori emlékek teszik. A fiú 41 éves anyja, Tracey azonban meglepõ módon nem akarta lebeszélni a kapcsolatról õket, sõt, bevallotta, hogy bár gyermekének volt több barátnõje is az elmúlt években a saját korosztályából, mégis inkább megkönnyebbülést érzett, amikor Bobby azzal állt elé, hogy Donnával akarja leélni az életét.

Bobby egyébként már egészen kicsi korától kezdve tudta, hogy a nõi test, amibe született, csak átverés, mindig is fiúnak érezte magát és úgy is viselkedett. Ragaszkodott hozzá, hogy bátyjaihoz hasonlóan fiúruhákat hordjon és rövidre legyen vágva a haja, az elveit pedig nem adta fel akkor sem, amikor az iskolában néha leszbikusnak, máskor transzvesztitának, de leginkább õrültnek tartották. A pubertáskor végéhez közeledve aztán orvosi segítséget is kért, immár két éve kapja a hormonkezeléseket és izgatottan várja a mûtétet, amitõl igazi férfivá válhat.