2024.04.19. - Emma

A zsûrit okolja Dundikáék kieséséért Majka

A zsûrit okolja Dundikáék kieséséért Majka
A zsûrit okolja Dundika kiesése miatt Majka!

Az RTL II stúdiójában koncertje miatt a rapper ugyan nem tudott kisfia anyja mellett lenni, de a Facebook-oldalán kifakadt, és nemtetszését fejezte ki, amint kiderült, hogy a Szombat esti láz adásától szerelme és táncospárja, Mészáros Máté vesznek búcsút.

Dundikáék már a múlt héten is a közel álltak a kieséshez, hiszen közöttük és az Angyal András, Bálint Antónia páros között dõlt el a verseny.
Úgy tûnt azonban, hogy ebbõl erõt merítettek és a szombati megmérettetésre összeszedték magukat. Angolkeringõjük érezhetõen a zsûrinek is jobban tetszett, hiszen jóval több pontot kaptak, mint elõzõleg, ez mégis kevés volt a továbbjutáshoz. Majka pedig úgy érezte, lepontozták kedvese produkcióját, aminek hangot is adott közösségi oldalán.

"A bosszantó ebben ,hogy a zsûrinek semmilyen funkciója nincs... Én megértem ha valaki arányos meg mackós ahogy táncol de ha szakemberként ülök egy zsûriben akkor azt mondom :: "Ez nagyon aranyos volt ,imádtam ,megzabállak de azért az látszódott ,hogy semmit nem csináltál...4pont!!"
Ehelyett azok akik azért vannak ott, hogy a táncot nézzék es értékeljék ,a nem táncoló embereket felpontozzák.. Akkor ennyi erõvel bárki ülhetne ott..
Kiváncsi lennék zsûritagok szereplõként hogy viselnék ha alulmaradnának egy olyan pár ellen akik nyilvánvalóan rosszabbak voltak...
Nem volt korrekt ez..Ahogy a múlt hét sem...De hajrá !! Legalább visszakapom a csajom!!!"

Ezt pedig a showmûsor zsûritagja, Keleti Andrea sem tagadja, de nem gondolja, hogy emiatt búcsúzott volna Dundika a Szombat esti láztól.