2024.04.24. - György

Katie Holmes újabb gyermekre vágyik

Katie Holmes újabb gyermekre vágyik
Amíg Tom Cruise felesége volt, a színésznõ úgy nyilatkozott, elég neki egy gyerek. Most viszont, hogy Cruise már a múlté, minden vágya az, hogy újra anya legyen.

A válása óta teljesen kivirult Katie Holmes. Saját bevallása szerint egészségesebb, nem kínozzák rémálmok, és jóval elégedettebb az életével, mint amikor Tom Cruise-zal élt együtt. Azóta átértékelte az életét, nem mástól várja a boldogságot. Úgy gondolja, még öt éve van, hogy Surit kis testvérrel ajándékozza meg.
– Sok mindent átértékeltem – nyilatkozta. – Nem mástól várom, hogy boldoggá tegyen, magam is teszek érte.

Holmesnak most csak az számít, hogy hétéves lányával, Surival jól érezzék magukat.

– Mint a legtöbb egyke gyerek, a lányom is régóta kérdezgette, hogy mikor lesz kistestvére. Általában azt válaszoltam, hogy nekem elég egy tökéletes gyerek, de most már szívesen szülnék még egyet.

Amikor arról kérdezték Holmest, hogy van-e már apajelölt, a 34 éves színésznõ kitérõ választ adott, mondván: a szerelmi életérõl nem akar beszélni. Decemberben ugyan arról lehetett hallani, hogy a születésnapját egy ismeretlen férfival ünnepelte, de késõbb cáfolta, hogy bárkivel is randevúzna.

– Új életet kezdtem, de lassan haladok. Nem kapkodok el semmit, de nyitott vagyok az új lehetõségekre.

A színésznõ decemberben ünnepli a harmincötödik születésnapját, és azt mondja, még legalább öt éve van, hogy szüljön egy második gyermeket.