2024.04.25. - Márk

Öt férje van egy indiai asszonynak, akik ráadásul édestestvérek

Öt férje van egy indiai asszonynak, akik ráadásul édestestvérek
Az indiai asszony azt sem tudja, kitõl van gyereke, hiszen a hét minden napján más férfi ágyában alszik. Rajo Vermának ugyanis öt férje van, akik ráadásul még édestestvérek is. A furcsa család egyetlen szobán osztozik.

A 21 éves nõ egyetlen szobában lakik férjeivel, és vetésforgóban alszik velük, ám ebben sem õ, sem környezete nem talál semmi furcsát. A többférjûség, avagy a poliandria elfogadott családi forma abban az indiai tartományban, ahol Rajo Verma él. Az asszonynak hivatalosan csak a vele egyidõs Guddu a férje.
– Az anyámnak három férje volt, és már az esküvõm elõtt tudtam, hogy követnem kell a családi hagyományt – nyilatkozta a huszonegy éves nõ.

Az asszonynak egyébként hivatalosan csak egy férje van, a vele egyidõs Guddu, ám a szokások szerint sorban hozzáment a férfi testvéreihez is, a 32 éves Bajjuhoz, a 28 éves Sant Ramhez, a 26 éves Gopalhoz, és legutóbb a 18 éves Dineshez, aki csak azután csatlakozhatott a családhoz, hogy nagykorúvá vált.

Hivatalos férjét egyébként egyáltalán nem zavarja, hogy nején három bátyjával és öccsével is osztoznia kell.

- Egyáltalán nem rossz érzés, hogy a testvéreim is szexelnek vele. Mi egy nagy, boldog család vagyunk - meséli a férfi.

A népes család egy egyszobás kunyhóban él, ahol nincsenek ágyak, csak pokrócokat terítettek le a földre.

– Mivel minden nap mással fekszem össze, így azt sem tudom, melyikük a gyerekem édesapja – meséli Rajo. – Eleinte furcsának éreztem a helyzetet, de már megszoktam. Végül is egyiküket sem szeretem jobban a másiknál, és sokkal több figyelmet és szeretet kapok tõlük, mint a legtöbb feleség. A boldogságomat már csak az koronázná meg, ha születne még pár gyerekünk.

Erre öt férfi mellett minden esélye meg is van.