2024.04.19. - Emma

Lindsay Lohan tervei a rehab elõtt

Lindsay Lohan tervei a rehab elõtt
Lindsay Lohant hamarosan eltûnik a rajongók szeme elõl. A rehabilitáció elõtt azért még van egy utolsó terve.

Sok mindent mondhatunk Lindsay Lohara, de azt nem, hogy ne tudna élni, hogy ne tudná, mit az a "dolce vita". Õ az, aki a legnehezebb helyzetekbõl - akadt már pár ilyen az életében - is ügyesen kerül ki. Mint például most, hogy lassan be kell vonulnia a bíróság által kiszabott 90 napos rehabilitációs programra. Onnan 90 napig ki sem teheti a lábát, ugyanis ez egy teljesen zárt program. Így még utolsó szabad programként a bevonulás elõtt, egy Brazíliai utazást tervez Charlie Shennel.
A program szigorúan zártkörû, azaz Lindsay nem hagyhatja el a mûintézményt, s miután renitens visszaesõnek számít, ezért esélye sincs annak, hogy a bíróság mérlegelve jó magaviseletét, esetleg csökkentse a büntetés tételét.

Na de nem is Lindsay Lohan lenne, ha nem talált volna ki egy remekbe szabott utolsó hetet a rehab elõtt a színésznõ! Legfõbb vágya ugyanis, hogy egy hetet tölthessen együtt kedves barátjával, Charlie Sheennel Brazíliában. Ahol az élet édes, az óceán csudakék, a koktélok mindent feledtetnek.

Sheen már igent is mondott Lindsay ötletére: õ az a barát ugyanis, aki már eddig is önzetlenül segítette a színésznõt (nem oly régen 100 ezer dollárt adott a bajba jutott Lohannek, hogy rendezni tudja adótartozása egy részét), most is lehet rá számtani. Nyilvánvalóan az utazás költségeit is lovagiasan állja majd. Hiába, ahogy említettük már, Lindsay Lohanra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ne tudna élni!