2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Újabb botrány Rihanna körül

Újabb botrány Rihanna körül
Alig telik el úgy nap, hogy ne pettanna ki valamilyen botrány Rihannával kapcsolatban.

Nyílt titok, hogy a barbadosi szépség kedveli a marihuánát – most egyik turné-buszában meg is találták az illegális kábítószert. Egy rutin-kontroll során a stáb tíz autóbuszát állították meg az amerikai Michigan állam és Kanada határán a rendõrök ellenõrzésre. Miután egyiküknek feltûnt a marihuána jellegzetes illata, a buszt kábítószer keresésére kiképzett kutyákkal is átvizsgálták, amelyek aztán rá is bukkantak az elrejtett drogra.
Rihanna most nem a buszokon utazott, de egyik munkatársának felelnie kell az illegális kábítószer rejtegetéséért. A 25 éves énekesnõ tinik millióinak bálványa, de a Twitter közösségi oldalra gyakran posztol olyan képeket is magáról, ahol egy füstölgõ jointot (kábítószeres cigaretta) tart a kezében – szinte a csodával határos, hogy most nem közvetlenül nála találták meg.

Valentin napra egyébként egy marihuána-csokrot kapott vörös rózsák helyett kedvesétõl, Chris Brown-tól, és már 25-ik születésnapját is egy marihuánás tortával ünnepelte.

Nagy probléma viszont nem lett a dologból – a férfi felmentést kapott és utazhatott tovább. Úgy néz ki Rihanna embereire nem vonatkozik a törvény…Rihanna a vizsgálatkor éppen nem tartózkodott egyik jármûven sem – talán szerencséjére is, hiszen a blökik biztosan nála is találtak volna ezt-azt.