2024.04.20. - Tivadar

Drogfüggõségérõl vallott Matthew Perry

Drogfüggõségérõl vallott Matthew Perry
A Jóbarátok címû sorozat egykori sztárja maga is megküzdött a drogokkal, tapasztalataival most másokon fog segíteni. Matthew Perry hivatalos személyekkel osztotta meg drogfüggõséggel kapcsolatos tapasztalatait.

A híresség maga is megküzdött a drogokkal, az élményei pedig ezentúl a bíróságok drogügyekkel foglalkozó specialistáit fogják segíteni. A színész az Egyesült Államok fõvárosában, Washington, D.C.-ben tartott elõadást azokról az évekrõl, amikor maga is függõséggel küzdött, ezzel próbál meg javítani az elkövetõk elleni eljárásmódon.
Azért vállalta, hogy elmondja élményeit, hogy ezzel javítson a drog vagy alkoholproblémával sújtott nem erõszakos bûncselekmény elkövetõk elleni eljárásmódon Amerikában. Perry három évig küzdött receptre kapható gyógyszerfüggõséggel és most egy albizottság elõtt beszélt arról, hogy milyen fontos szerepük van a droggal foglalkozó bírósági szerveknek a függõség leküzdésében.

– „A drog bíróságok az egyedüli sikeres programok a súlyos drogfüggõk számára, hogy egész életükre búcsút mondjanak a szernek.”

A Bérgyilkos a szomszédom sztárja még azzal is viccelõdött a felszólalása alatt, hogy a drogokkal való harca egész életére vissza fogja tartani attól, hogy politikai karrierbe kezdjen.