2024.04.20. - Tivadar

Máris komolyra fordult Britney Spears és David Lucado románca

Máris komolyra fordult Britney Spears és David Lucado románca
Alig pár fotó látott napvilágot az énekesnõrõl és új pasijáról, a kapcsolat máris komolyra fordult. Britney már gyerekeinek és apjának is bemutatta választottját.

Eddig még soha nem látott fotók kerültek elõ Britney Spears-rõl és új párjáról, amint kéz a kézben sétáltak. A férfi David Lucado, egy nagymenõ ügyvédi iroda alkalmazottja, és az elmúlt hetekben több olyan összejövetelen is látták, ahol az énekesnõ is vendég volt. Eddig azonban csak kevesen tudták, hogy randevúzgatnak, pedig Britney már be is mutatta családjának újdonsült szerelmét.
A pár olyan komolyan gondolja kapcsolatát, hogy Britney már be is mutatta a férfit a két ­fiának és az édesapjának, az ­ ügyvéd pedig meghívta a szüleihez hétvégézni a sztárt.

– Ez nagy lépés mindkettõjüknek. Britney fiai úgy gondolnak Davidre, mint egy játszópajtásra, nem mint apapótlóra – mondta el a pár közeli ismerõse.

Spears januárban szakított a võlegényével. Ekkor a család és a barátok attól tartottak, hogy ismét idegösszeomlást kap, hiszen a férfi volt a támasza.

Az énekesnõ mostanában sok idõt töltött gyermekei apjával, Kevin Federline-nal és annak családjával, mert nem akarták õt egyedül hagyni. Állítólag Lucadót is egy ilyen családi-baráti rendezvényen mutatták be neki.