2024.04.19. - Emma

Nem bírta sokáig alkohol nélkül Kate Moss

Nem bírta sokáig alkohol nélkül Kate Moss
Kate Moss-szal mindig történik valamit. Most éppen kidobták egy étterembõl. A szupermodell baráti társasággal érkezett az elegáns New York-i helyre, ám egy óra sem telt el, és olyan részegre itta magát, hogy kötekedni kezdett.

Moss eleinte csak hangoskodott, ám amikor a pincér megkérte, hogy csendesedjen el, mert ez egy exkluzív hely, és igencsak zavarja a többi vendéget, azonnal kimutatta a foga fehérét, és nekitámadt a felszolgálónak. Pedig a modell nemrég jött ki az elvonóról, de ezek szerint nem tartott sokáig a hatása.
A bulizás – nem meglepõ – a történtek után nem tartott sokáig, a modell ugyanis kifejezetten agresszívvá vált, ezért a személyzet érthetõ módon kirakta a szûrét.

– Kate Moss gyakran jár hozzánk szórakozni, de most alaposan felöntött a garatra. Azt hiszem, valamit ünnepeltek, és õ bizony túl sokat ivott. Nem foglalkozott senkivel, csak magával. Ha nem állítják le, simán nekitámadt volna a pincérnek, ezért – megelõzve a bajt – a biztonságiak kísérték ki – kotyogta ki egy szemtanú.

A szupermodell az utóbbi hónapokban jó kislány módjára viselkedett. Talán azért is volt a szokottnál nyugodtabb idõszaka, mert nemrég jött ki egy alkoholelvonó-kúráról. Most mégis úgy tûnik azonban, hogy csupán eddig tartott nála a szeszmentesség.