2024.04.16. - Csongor

Sztárallûrjei miatt mondták vissza Jennifer Lopez fellépését

Sztárallûrjei miatt mondták vissza Jennifer Lopez fellépését
Az énekesnõ 60 millió tévénézõ elõtt léphetett fel, de felháborító kéréseivel és sztárallûrjeivel annyira felháborította a szervezõket, hogy visszamondták a felkérést.

Jennifer Lopez mindig is hírhedt volt extravagáns, dívás igényeirõl koncertjei alkalmával és ez legutóbbi indiai felkérése alkalmával is bebizonyosodott, amikor az Indiai Premier League nyitóceremóniáján szerepelt volna. J-Lo az indiai krikett Premier League nyitómeccsén énekelt volna, ám a 43 éves énekes követelései kiakasztották a szervezõket.
Történt ugyanis állítólag, hogy menedzsere, Benny Medina arra kérte a szervezõket, hogy finanszírozzanak egy privát repülõgépet és hotelszobákat az énekesnõ és egész kísérete, köztük stylistja és személyi séfje számára. Természetesen kívánságaikat felháborítónak találták, így végül törölték JLo fellépését a több milliós tömeg legnagyobb felháborodására.

„Gyakorlatilag versenyképtelenné tette magát az eseményre. Ez nagyon ostoba lépés volt, mivel ilyen alkalmakkor a közönség hatalmas. Olyan mint a Super Bowl félidei showja” – árulta el egy bennfentes.

Így aztán az ügynökség végül közölte vele, köszönik szépen, de ennyi munkát és pénzt nem ér nekik a jelenléte. A sztár szóvivõje szerint persze maga Jennifer utasította vissza az ajánlatot, mert épp legújabb albumán dolgozik.