2024.03.29. - Auguszta

Teljesen kikészült a lesifotósoktól a színésznõ

Teljesen kikészült a lesifotósoktól a színésznõ
Keira Knightlyt tíz fotós követte saját lakásig az Az Artúr király címû film bemutatója után. A gyönyörû színésznõ fel sem fogta, mi történik vele, teljesen kikészítette a nem várt fordulat. Keira Knightlyt tíz fotós követte saját lakásig az Az Artúr király címû film bemutatója után. Teljesen kikészült a lesifotósoktól. Keira Knightly 2004-ben már túl volt néhány filmbemutatón, mégis Az Artúr király címû mozifilm volt az elsõ olyan produkció, amelynek bemutatása után fotósok tucatjai rohamozták meg. Keirát váratlanul érintette a fordulat, valójában nem is értette, mi a csodáért is követi egészen a lakásáig tíz ember.
„Sírtam és kiabáltam, megrémültem tõlük – meséli most a színésznõ. - Akkor még fogalmam sem volt, mit jelent a nyilvánosság elõtt élni, mit jelent az, hogy megszûnsz magánembernek lenni, hogyha kilépsz az utcára, egybõl arra kell gondolnod, valaki rád vadászik és követi minden mozdulatodat. Azóta megtanultam, a gépezet, amely filmet gyárt, amelynek részese vagy, azt követeli tõled, hogy mindig látható légy mindenki számára.”

A tanulópénzt, amelyet a moziipar követelt Keirától, már megfizette a színésznõ. Ha nehezen is viseli a népszerûséget, lassan megtanul vele élni. Azonban arra mindig nagyon ügyel, hogy magánélete a lehetõ legkevesebbek számára legyen nyitott könyv. Csupán közeli ismerõsei, barátai és rokonai tudják, hogyan is telnek a napjai, s ezen ismerõsök közül szerencsére senki nem adja ki magát jól informált bennfentesnek, aki unos-untalan tájékoztatja a bulvárlapokat Knightly életének szemelvényeirõl.