2024.04.20. - Tivadar

Véget nem érõ nászút a fiatal házaspár élete

Véget nem érõ nászút a fiatal házaspár élete
Örökké tartanak a mézeshetek egy brit házaspár számára. David és Lucy ugyanis végigutazza a világot, miközben a nászutasoknak kínált szállásokat teszteli, ­ráadásul minden luxust ingyen kap.

Nehéz munka, de valakinek ezt is el kell végeznie – ezzel szokott viccelõdni David és Lucy Benton-Jones. A brit házaspár ugyanis abból él, hogy nászutakat tesztel. Az elmúlt tíz évben több mint negyven nászúton vehettek részt anélkül, hogy egy fillérjükbe került volna. Az életük egy véget nem érõ nászút.
Jártak Afrika mélyén és Karib-tengeri luxusüdülõben, síeltek Svájcban és andalogtak a Szajna partján. Késõbb ezeket az utazásokat értékelik, és amelyiken jól érezték magukat, ajánlják a friss házasoknak.

– Nagy a verseny, mert mindenhol nászút a legkeresettebb, nehéz választani. Ezért a hotelek a legjobb lakosztályt adják nekünk, pezsgõvel kínálnak, piknikezni visznek, mindent elkövetnek, hogy jól érezzük magunkat – mesélte David.

David és Lucy egy partin találkozott évekkel ezelõtt, szerelem volt az elsõ látásra. – Már elsõ randin arról beszéltünk, hogy mindkettõnk álma egy saját utazási iroda, és megvalósítottuk. Azóta az életünk egy véget nem érõ nászút.