2024.04.20. - Tivadar

Tóth Gabiék búcsúztak a Szombat Esti Lázból

Tóth Gabiék búcsúztak a Szombat Esti Lázból
Három hónap kemény készülés és küzdelem után Tóth Gabi és Markó Róbert is távozott a Szombat esti lázból.

Hiába kapták a második legtöbb pontot és remek értékelést a zsûritõl, Tóth Gabiéknak távozniuk kellett a versenybõl. Gabi ezúttal egy teljesen új oldalát mutatta meg, a kicsit komolyabb, érzékenyebb énjét, azonban még ez az új, komolyabb stílus is nagyon jól állt neki. Így sajnos a Tóth Gabi- Markót Róbert páros a negyedik helyen végzett, ezzel épphogy lecsúszva a dobogóról. A énekesnõ családját is megviselte Gabiék kiesése.
Már csak Szilveszter gazda és Molnár Andrea, Varga Iza és Cseh-Szakál Tibor, illetve Vastag Csaba és Mármarosi Tünde küzdhet tovább a Szombat Esti Láz elsõ helyéért.

A sztárok ezúttal is két tánccal készültek, diszkót és angolkeringõt vagy tangót adtak elõ partnerükkel. Tét a döntõbe jutás a cél.

Az énekesnõ egész családját megviselték a történtek, leginkább azt sérelmezik, hogy a táncparketten Gabihoz képest valóban csak ügyetlenül botorkáló Szilveszter gazda versenyben maradhatott.

Tóth Gabin az egész adás alatt látszott a feszültség, mintha érezte volna, hogy õk fognak távozni a mûsorból. Aztán amikor bejelentették a búcsúját, könnyeivel küszködve búcsúzott a mûsortól.