2024.04.23. - Béla

Michael Jordané a történelem legnagyobb sztárlagzija

Michael Jordané a történelem legnagyobb sztárlagzija
Michael Jordané a történelem legnagyobb sztárlagzijaA történelem talán legnagyobb kosárlabdázója, Michael Jordan mintegy kétezer vendég előtt fogadott örök hűséget második feleségének. Michael Jordan a sportikoni mivolta mellett, a sztártörténelem legdrágább válását is magának tudhatja, miután 168 millió dollárt fizetett ki hét éve első feleségének. Most pedig az övé a történelem legnagyobb sztárlagzija is. Az ötvenedik évébe lépett kosárlabda-legenda szombaton vezette oltár elé a tőle tizenöt esztendővel ifjabb Yvette Pietót floridai birtokukon. A nagy eseményt nem kevesebb, mint kétezer vendég könnyezte végig.
Az ötvenedik évébe lépett kosárlabda-legenda szombaton vezette oltár elé a tőle tizenöt esztendővel ifjabb Yvette Pietót floridai birtokukon. A nagy eseményen körülbelül 2000 vendég vett részt, legalábbis ennyi meghívót küldött ki az örömpár, de pontos adat arról nincs, hogy mennyien mentek el. Az viszont biztos, hogy az invitáltak jelentős hányada tiszteletét tette. Illetve a ceremónia méreteiből az is sejthető, hogy ettől drágább házasságkötés még nem volt a sztárvilágban.
A lakodalomról más információ nem szivárgott ki, mert Jordan egyenesen viszket a médiától, és utálja, ha fotósok vagy újságírók foglalkoznak a magánéletével. Ezért megfenyegetett mindenkit, aki részt vett a lagzi előkészületeiben, hogy beperli őket, ha bármit kiszivárogtatnak. A barátainak pedig megígérte, hogy soha nem áll szóba velük többé, ha eljár a szájuk a látottakról.