2024.03.28. - Gedeon, Johanna

73 évesen újra férjhez ment Tina Turner

73 évesen újra férjhez ment Tina Turner
73 évesen újra férjhez ment Tina TurnerA 73 éves énekesnő vasárnapi délutáni esküvőjére mintegy 120 híresség volt hivatalos, eljött Oprah Winfrey, aki szívesen nyilatkozott a Dolder luxusszállodánál egybegyűlt újságíróknak, amikor a nap folyamán futni indult. A svájci sajtó szerint a meghívottak között volt David Bowie, Eros Ramazotti és Sade, valamint Giorgio Armani is. A polgári ceremónia után Tina Turner egy buddhista ceremónia keretében köt házasságot 57 éves élettársával, Erwin Bach német zenei producerrel. Turner és Bach már több mint 25 éve él együtt.
Turner és Bach már több mint 25 éve él együtt., ebből az elmúlt tizenhatot a Zürichi-tó partján fekvő festői Küsnachtban lévő Algonquin kastélyban.

Sajtóértesülések szerint az esküvőhöz 70 ezer szál Hollandiából érkezett vörös és sárga rózsával és orchideával díszítették fel a villát és a kertet. A meghívottakat arra kérték, öltözzenek fehérbe. A világhírű énekesnő, aki 1995 óta él az országban, még áprilisban lett svájci állampolgár.
A svájci rendőrség lezárta a Zürichi-tó egy részét Tina Turner házának körzetében az énekesnő esküvőjének idejére. A Zürichi kanton rendőrségének illetékese közölte, nem a sztárkérte a biztonsági intézkedést. A hatóságok döntöttek az 50 méterszer 100 méteres tilalmi övezet létrehozásáról. Így akarják elkerülni, hogy túl sok hajó gyűljön össze, elejét véve az esetleges baleseteknek.