2024.04.25. - Márk

Angelina Jolie kereste a legtöbb pénzt a hollywoodi színésznők között az elmúlt évben

Angelina Jolie kereste a legtöbb pénzt a hollywoodi színésznők között az elmúlt évben
Angelina Jolie kereste a legtöbb pénzt a hollywoodi színésznők között az elmúlt évbenAngelina Jolie kereste a legtöbb pénzt az elmúlt egy évben a hollywoodi színésznők közül, miközben három éve egyetlen filmje sem volt. A Forbes magazin szereti miden évben kiszámolni, hogy a sztárvilágban kik keresték a legtöbbet. Most a színésznőket összesítő listájuk készült el, elég meglepő eredményt hozva. 2012 júniusa és 2013 júniusa között ugyanis Angelina Jolie vitte haza a legtöbb pénzt, konkrétan 7.4 milliárd forintot. Ami főként abból a szempontból óriási összeg, hogy Angie 2010-ben szerepelt utoljára filmben, a hatalmasat bukó, Az utazó című thrillerben.
Sőt első rendezése, A vér és méz földje is 2011-es, és a kamera mögötti munkájáért kapott fizetése amúgy sem számítana bele a jelenlegi összegzésbe. Vagyis a tavasszal dupla mesztektómián átesett Angelina azért kapott milliárdokat, hogy semmit sem csinált. Legalábbis nem színészkedett, mert a Kung Fu Panda második részében azért hallható volt a hangja, de a szinkronért nem fizetnek ennyit a stúdiók.
Angie mögött a friss Oscar-díjas, imádnivalóan bolond Jennifer Lawrence végzett, míg a harmadik helyhez a tavalyi első, Kristen Stewart lapátolt össze elég zöldhasút magának a nyitott szájas távolba nézéssel.

A teljes Top10-es lista pedig emígyen fest:
1. Angelina Jolie 7.42 milliárd forint
2. Jennifer Lawrence 5.85 milliárd forint
3. Kristen Stewart 4.95 milliárd forint
4. Jennifer Aniston 4.5 milliárd forint
5. Emma Stone 3.6 milliárd forint
6. Charlize Theron 3.37 milliárd forint
7. Sandra Bullock 3.14 milliárd forint
8. Natalie Portman 3.14 milliárd forint
9. Mila Kunis 2.14 milliárd forint
10. Julia Roberts 2.14 milliárd forint