2024.03.29. - Auguszta

Nem hagyja elszállni gyermekeit Angelina Jolie

Nem hagyja elszállni gyermekeit Angelina Jolie
Nem hagyja elszállni gyermekeit Angelina JolieMiután Angelina Jolie a legjobban kereső színésznő, és Brad Pitt sem éppen fillérekért munkálkodik Hollywoodban, az ember azt gondolhatná, hogy a gyerekeiknek a kisujjukat sem kell megmozdítaniuk. Angiék azonban nem szeretnék, ha csemetéik a későbbiekben az unatkozó sztárgyerekek balhés-drogos táborát erősítenék, és igyekeznek a lehető legjobban a földön tartani őket. Ennek jegyében a házimunkát nekik kell megcsinálniuk, még akkor is, ha éppen egy hotelban vannak a világ egyik távoli részén, és nem otthon.
Így amikor hétfőn kiszórakozták magukat a sydneyi akváriumban, visszatérve a szállodába Angelina kisorsolta szeme fényei között, hogy ki, mit fog rendbe tenni a lakosztályban. A legrosszabbul pedig legnagyobb lánya, Zahara járt, akinek az ablakpucolás jutott.
Ezért a nyolcéves lányka délutánja azzal telt, hogy a féltucatnyi, tőle négyszer nagyobb ablakokat súrolta. Miközben azt is el kellett viselnie, hogy a szemközti épületből egyfolytában lesifotósok figyelték és vették minden mozdulatát. De legalább testvéreivel együtt megtanulják, milyen is a munka, annak ellenére, hogy kimeríthetetlen a családi kassza.